Hvordan fungerer en Briggs og Stratton spole?
Hvordan fungerer en Briggs og Stratton spole?

Video: Hvordan fungerer en Briggs og Stratton spole?

Video: Hvordan fungerer en Briggs og Stratton spole?
Video: ЧУТЬ МОЗГ НЕ ВСКИПЕЛ , ДЫМИТ Briggs & Stratton 8л/с, РАСПАКОВКА ЗАПЧАСТЕЙ 2024, Kan
Anonim

Når du starter din plæneklipper eller lille motor, drejer du svinghjulet og dets magneter forbi spole (eller armatur). Dette skaber en gnist. Når motoren kører, bliver svinghjulet ved med at rotere, magneterne bliver ved med at passere spole og tændrøret fortsætter med at tænde baseret på en bestemt timing.

Desuden, hvad er luftgabet på en Briggs og Stratton spoler?

Briggs & Stratton Ignition Armature Air Gaps

Model serie Type Armature Air Gap (in.)
97700, 99700 OHV enkeltcylindret .006 /.012
115400, 117400, 118400 OHV enkeltcylindret .012 /.020
120000 Vandret skaft OHV enkelt cylinder .010 /.014
120000 Lodret aksel OHV enkelt cylinder .006 /.014

Desuden, hvordan fikser jeg ingen gnist? Hvis du ikke ser en gnist , der er et tændingsproblem. Fjern en stikledning, og indsæt en gammel gnist stik eller a gnist sæt testeren ind i enden af ledningen (stikstøvlen). Placer gnist stik på en metaloverflade på motoren, eller jord gnist stikprøver til motoren. Drej derefter motoren for at kontrollere, om der er en gnist.

Hvordan fungerer en Briggs og Stratton magneto derudover?

De fleste små græsslåmaskiner, motorsave, trimmere og andre små benzinmotorer gøre behøver ikke et batteri. I stedet genererer de faktisk strømmen til tændrøret ved hjælp af en magneto . Spændingen får en gnist til at springe hen over tændrørets hul, og gnisten antænder brændstoffet i motoren.

Hvad forårsager ingen gnist til tændrøret?

Tab af gnist er forårsaget ved noget, der forhindrer spolespændingen i at springe elektrodegabet for enden af tændrør . Dette omfatter slidt, forurenet eller beskadiget tændrør , dårligt prop ledninger eller en revnet fordelerhætte.

Anbefalede: