Hvad koster en o2 -sensor at udskifte?
Hvad koster en o2 -sensor at udskifte?

Video: Hvad koster en o2 -sensor at udskifte?

Video: Hvad koster en o2 -sensor at udskifte?
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, Kan
Anonim

En defekt ilt sensor får dig til at fejle en emissionstest. En helt ny udskiftning ilt sensor kan koste dig fra $20 til $100, afhængigt af din bils mærke og årgang. At tage din bil til en mekaniker for at rette op problemet kan koste op til $200. Dette afhænger dog af biltypen og mekanikerens priser.

Hvor lang tid tager det ligeledes at udskifte en o2 -sensor?

Opstrøms sensor ville tage cirka 1,2 time til erstatte og det samlede beløb for dele og arbejde er $206,08. Hvis det var nedstrøms sensor prisen ville være 203,08 $ og ville også tage omkring en 1,2 timer til erstatte . Overvej venligst udskiftning din sensor gennem YourMechanic.

kan du selv udskifte en o2 sensor? Generelt, forudsat at en mekaniker opkræver $ 100 i timen for arbejde den typiske regning til erstatte en sensor kan være omkring $ 200 - forudsat $ 100 for arbejdskraft og $ 100 for det faktiske ilt sensor . Ved at gøre reparere dig selv , du kan sænk prisen til kun 200 kr.

Man kan også spørge, kan man køre sin bil med en dårlig o2 sensor?

O2 sensor har intet at gøre med olie. Du kan køre det helt fint med det gået i stykker sensor ; det betyder bare køretøjet kan ikke korrekt overvåge og justere det brændstof/luftblanding korrekt. Det vilje skal rettes før du kan få et rent emissionspas, men du kan stadig køre det ind det imens.

Skal jeg udskifte alle 4 o2 sensorer?

Opvarmet tre og fire -tråd O2 sensorer i midten af 1980'erne til midten af 1990'ernes applikationer bør skiftes hver 60.000 miles. Og på 1996 og nyere OBD II-udstyrede køretøjer anbefales det udskiftning intervallet er 100.000 miles. En god ilt sensor er afgørende for god brændstoføkonomi, emissioner og ydeevne.

Anbefalede: