Hvordan tester man en starter slave solenoide?
Hvordan tester man en starter slave solenoide?

Video: Hvordan tester man en starter slave solenoide?

Video: Hvordan tester man en starter slave solenoide?
Video: Mercury mercruiser solenoid test 2024, Kan
Anonim

Til prøve , skal du blot bruge en voltmåler. Der bør kun være 4 ledninger: en jord, a solenoide linje fra tændingskontakten (begge små målere) en 12 volt forsyning og en ledning til starter solenoide . Sæt VM mellem jorden og solenoide linje og drej nøglen for at starte: du skal gå fra 0 til 12 volt.

På samme måde kan man spørge, hvordan tester man en slave -solenoid?

Tjek slave solenoid med en 12 volt prøve lys først. Klip jordledningen til prøve lys til den negative pol på batteriet eller metaldelen af motoren. Med nøglen i positionen "Fra" skal du trykke på punktet på prøve lys til hver af de tunge trådterminaler. Den ene skal være varm, den anden kold.

Udover ovenstående, hvordan tester du en bådsolenoid? Placer voltmeterets positive ledning til den mindre ledningsterminal på solenoide (normalt lilla eller gul), og voltmeterets negative fører til en jordkilde. Få din assistent til at dreje nøglen for at starte motoren. Voltmeteret skal aflæse 12,6 volt eller mere. Lyt efter solenoide at klikke og starteren til at dreje.

Desuden, hvad er en starter slave solenoide?

En fjernbetjening forret , som denne, kan give dig mulighed for at udløse en solenoide manuelt. Det forret på din motor præsenterer den mest krævende anvendelse af en solenoide . Af denne grund er de fleste moderne dieselmotorer afhængige af en mindre solenoide , ofte omtalt som en slave solenoid , at rejse den større starter solenoide.

Hvor er slavemagneten på en Mercruiser?

Trin 1: Find slave solenoid ÔÇô den er på venstre side af motoren, ┬╝ nede ved siden af gasreguleringskabler og tændrør.

Anbefalede: