Hvor er Alfa Romeo Stelvio lavet?
Hvor er Alfa Romeo Stelvio lavet?

Video: Hvor er Alfa Romeo Stelvio lavet?

Video: Hvor er Alfa Romeo Stelvio lavet?
Video: Alfa Romeo Stelvio - когда тошнит от Audi, BMW, Mercedes и Volkswagen. 2024, Kan
Anonim

Det Alfa Romeo Stelvio (Tipo 949) er en frontmotor, firehjulstræk, femdørs, kompakt luksus crossover SUV fremstillet og markedsført af Alfa Romeo underafdeling af FCA siden debut på Los Angeles Auto Show 2016 og indtog produktion på Cassino -fabrikken i slutningen af 2016.

Hvoraf fremstilles Alfa Romeo Stelvio heraf?

Udført af Alfa Romeo håndværkere på Cassinoplant i Italien, det helt nye 2018 Stelvio lineup er vidnesbyrd om Alfa Romeo perfekt balance mellem teknik og følelser, hvilket skaber en førsteklasses mellemstørrelse SUV for køreentusiaster, der skiller sig ud i et af de hurtigst voksende segmenter i Canada.

Man kan også spørge, hvilket bilmærke er en Stelvio? Alfa Romeo

Med hensyn til dette, hvad er Alfa Romeo Stelvio baseret på?

Det Alfa Romeo Stelvio er en luksus SUV der har plads til op til fem personer. Den leveres som standard med en 280-hestes turboladet 2,0-liters firecylindret motor, der fungerer med en otte-trins automatgearkasse. Baghjulstræk er standard, og firehjulstræk er ekstraudstyr.

Hvor meget koster en Alfa Romeo Stelvio q4?

Men al den kraft kommer ved en pris ; AlfaRomeo har meddelt Stelvio Quadrifoglios start MSRP på $ 79, 995, eksklusive destinationsgebyr på $ 1.595, hvilket bringer det samlede beløb pris op til $81.590.

Anbefalede: