Hvor meget koster registrering i PA?
Hvor meget koster registrering i PA?

Video: Hvor meget koster registrering i PA?

Video: Hvor meget koster registrering i PA?
Video: ТАЕТ во Рту! Торт "ПЛОМБИР" Без ДУХОВКИ за 15 Минут! Готовим Дома Сметанный Торт на Сковороде! 2024, Kan
Anonim

Køretøj Registreringsafgift :

For almindelige personbiler er registrering fornyelse gebyr er $ 38,00. Motorcykler kan fornyes for $ 20,00 og motordrevne cykler eller motoriserede pedacykler koste $ 9,00 for at forny.

På denne måde, hvor meget koster tags og titel i PA?

Fra 2015 offentliggjorde Pennsylvania Department of Transportation (PennDOT) pris for et køretøj titel og tag overførsel er $ 50. I de fleste tilfælde vil moms blive opkrævet som et særskilt gebyr, selvom der ikke kræves moms, når et motorkøretøj er foræret til en anden ejer.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor meget koster registrering? Omkostninger ved registrering af Alberta -køretøjer til personbiler er $84.45 i et år og $159.45 i to år. Hvis du registrerer et køretøj for første gang, vil din sats blive forholdsmæssigt baseret på din udløbsmåned. De samme gebyrer gælder for fornyelser.

På samme måde, hvor meget koster det at registrere en bil i PA?

Det præcise omkostning for at registrere et køretøj i PA varierer med køretøj type og din placering. Flest passager køretøjer er $ 37 og motorcykler er $ 19. Lastbiler og kommercielle køretøjer er baseret på vægt, og PennDOT har en separat gebyrplan for denne type køretøjer.

Hvor meget koster PA -registrering i 2 år?

Kunder der Tilmeld deres køretøj til flere flere år vil betale det årlige gebyr på $5 for hver år af registrering . Det betyder, at kunderne betaler et gebyr på $ 10 for en to - år og $25 for en fem- år køretøj registrering.

Anbefalede: