Hvad er gearlåsens magnetventil?
Hvad er gearlåsens magnetventil?

Video: Hvad er gearlåsens magnetventil?

Video: Hvad er gearlåsens magnetventil?
Video: How Solenoid Valves Work - Basics actuator control valve working principle 2024, Kan
Anonim

Det gearlåsemagnet er en sikkerhedsmekanisme, der forhindrer føreren i at skifte ud af parken, når bremsepedalen ikke trykkes ned. Ud over at bremsepedalen trædes ned, skal tændingen være i tændt position.

Hvad er også en skiftlåsudløsning?

Det skiftlåsudløsning er en sikkerhedsfunktion, der giver dig mulighed for at flytte din bil, hvis du ikke kan flytte gear uanset årsagen, såsom et dødt batteri. Her er trinene for at anvende skiftlåsudløsning . Aktiver nødbremsen / parkeringsbremsen.

På samme måde, hvordan ved jeg, om min skiftlåssolenoid er dårlig? Det forhindrer dig i at skifte ud af parken medmindre det køretøjet er i det om position og det bremsepedalen trækkes ned. Hvis køretøj vil ikke flytte ude af parken, er chancerne skiftlåsen solenoid er gået dårligt.

Også for at vide, hvor meget er en skiftelås-magnet?

Gennemsnitsprisen for en autotransbremse skift interlock magnetventil erstatning er mellem $230 og $255. Arbejdskraft omkostninger anslås til mellem $ 92 og $ 117, mens dele er prissat til $ 138.

Hvorfor sidder mit gearskifte fast?

En anden grund den automatiske gearskiftet sidder fast i parken kan være et problem med bremsekontakten. Hvis bremselyset ikke er tændt, når du trykker på bremsen, kan kontakten være kilden til problemer. Sørg for, at den er tilsluttet og fungerer. Der er en forbindelse mellem kontakten og flytte låsemekanisme.

Anbefalede: