Indholdsfortegnelse:

Hvordan tilslutter du en subwoofer og forstærker?
Hvordan tilslutter du en subwoofer og forstærker?

Video: Hvordan tilslutter du en subwoofer og forstærker?

Video: Hvordan tilslutter du en subwoofer og forstærker?
Video: How to install an amp and sub in your car | Crutchfield video 2024, Kan
Anonim

Du skal bruge at forbinde din subwoofer til en forstærker der er tilsluttet en strømforsyning. Kør strømkablerne fra forstærker til dit køretøjs batteri. Derefter, forbinde RCA-kablerne på subwoofer til forstærker . Hvis din subwoofer har en separat netledning, sættes den på forstærker også i den passende plads.

Når jeg holder dette for øje, hvordan tilslutter jeg min subwoofer til min forstærker?

Forbinde det subwoofer output til forstærker input. Donkraften på forstærker kan endda være mærket " subwoofer output, "bare for at gøre tingene lette for dig. Sørg for, at både subwoofer og forstærker er slukket og frakoblet strømkilden. Så bliver du nødt til det forbinde din forstærker til dine højttalere.

For det andet, hvordan tilslutter du en subwoofer med strøm til en ældre modtager? Hvis din modtager ikke har en forforstærkerudgang, kan du behandle subwoofer som en anden højttaler, og brug højttalerledning til forbinde det til modtagerens højttalerterminaler beregnet til de forreste venstre og højre højttalere. Det ville du da forbinde de forreste venstre og højre højttalere til subwoofer terminaler på højttalerniveau.

Spørgsmålet er også, hvordan du tilslutter en subwoofer uden en forstærker?

Du kan bruge følgende:

  1. Tilslutning ved hjælp af LFE -subwooferudgangen. På subwooferens æske er der et sted mærket "SUBWOOFER" eller "SUB OUT", som du kan tilslutte til bilstereoen ved hjælp af en LFE (lavfrekvente effekter), som findes på de fleste af dem.
  2. Tilslut ved hjælp af højttalerniveau eller Stereo RCA -udgang.

Er subwooferkabel bare RCA?

EN subwoofer kabel tilslutter en lydforstærker til en højttaler designet til at gengive lavfrekvente lydsignaler op til 100 Hz. For en subwoofer med en RCA stik, evt RCA -kabel vil bære signalet. Men nogle producenter tilføjer specielle funktioner til en RCA -kabel og mærke det " subwoofer ."

Anbefalede: