Skal en unbrakonøgle aktiveres med store bogstaver?
Skal en unbrakonøgle aktiveres med store bogstaver?

Video: Skal en unbrakonøgle aktiveres med store bogstaver?

Video: Skal en unbrakonøgle aktiveres med store bogstaver?
Video: Another quick allen key (hex key) tip/hack (2/2) - Hove Woodwork Tips 2024, April
Anonim

Det har jeg altid med store bogstaver det. Det er navnet på William G. Allen , der grundlagde Allen Manufacturing Company i Connecticut for omkring et århundrede siden for at lave dem. Hvis du ikke vil bruge en persons navn til disse, kan du bruge det generiske navn sekskantnøgle.

På samme måde er unbrakonøgle og unbrakonøgle det samme?

EN sekskantnøgle , også kendt som en unbrakonøgle eller unbrakonøgle , er et lille håndholdt værktøj, der bruges til at drive bolte og skruer med en sekskantet stikkontakt . De fås i mange forskellige størrelser, selvom de alle har samme sekskantet spids.

Ved også, hvorfor kalder de det en unbrakonøgle? Oprindeligt navngivet Allen Manufacturing Company, virksomheden producerede sekskantede sætskruer og skruenøgler at fastgøre dem. Betingelserne " unbrakonøgle "og" unbrakonøgle " er stammer fra Allen mærkenavn og henvis til den generiske produktkategori " hex nøgler". De er lavet i L- nøgle , foldning og T-håndtag.

På samme måde er en unbrakonøgle?

An unbrakonøgle er en af de enkleste skruenøgler at bruge. Det unbrakonøgle i sig selv er en lille L-formet skruenøgle med seks sider. Hvis du ser på et tværsnit af unbrakonøgle , det ligner en sekskant . Siden unbrakonøgle har en sådan specifik form, kan den kun bruges med genstande, der er specielt designet til den.

Hvordan er det lavet Allen -nøgle?

Ekstrudering. Allen skruenøgler , også kaldet "hex nøgler , " start som store stykker af stållegering kendt som billet. Disse 50- til 80-lb. blokke indlæses i en kraftig hydraulisk presse, der presser det formbare metal gennem en lille åbning, hvilket skaber et langt, stanglignende stykke.

Anbefalede: